Френският универсален футболист на ЦСКА - Тибо Вион ще се завърне в титулярния състав за домакинството на Славия, след като се появи в края на първия полуфинален мач с "белите", а след това остана не използвана резерва във вечното дерби с Левски, пише "Тема Спорт".

26-годишният играч ще действа на титулярната си позиция отдясно на отбраната на мястото на наказания Иван Турицов. Карето в отбрана ще бъде попълнено от възстановения от контузия Томас Лам, Мено Кох и Брадли Мазику.

Алън Пардю с изненадващо решение

Алън Пардю с изненадващо решение

Върна Жуниор Нзила в основния състав на "червените"

В центъра на терена пък ще се завърне Амос Юга. Африканецът игра в ядрото на ариегарда в последните два мача и се представи на добро ниво на непривичната позиция, като спомогна "армейците" да запишат две сухи мрежи. Утре той ще си партнира с Карло Мухар. Единствените въпросителни пред Алън Пардю са относно изпълнителите по двата фланга и зад гърба на нападателя Кайседо.

Йоан Баи и Яник Вилдсхут разочароваха срещу Левски, а слаб мач изигра и Греъм Кери. Не е изключено обаче някой от тях да получи нов шанс да се докаже. Другите опции са съответно Маурисио Гарсес и Георги Йомов за двата фланга и Федерико Варела за позицията офанзивен полузащитник.

Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

Гриша Ганчев няма намерение да се оттегля от ЦСКА

Следи изкъсо процесите в столичния гранд