Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов коментира всички актуални теми около отбора. Мнението на Паро винаги е интересно. Ето какво каза той:

"ЦСКА влезе в сгъстен цикъл и до този момент се справя успешно. Засега правилно си разпределя силите. След ударното първо полувреме срещу Адмира последва разумно изиграно второ. А в мача с Витоша очевидно бяха спестени сили, след като отборът бързо поведе с 2:0. Определено имаше и подценяване, което донякъде е обяснимо.

В Португалия се радват на ЦСКА

В Португалия се радват на ЦСКА

Тиаго и Пинто привлякоха вниманието на медиите в страната

Задължително трябва да се обърне внимание на колебанията в дефанзивен план, които се видяха онзи ден. Защитата беше в основен състав, но изобщо не се представи на ниво през първото полувреме. В средата на терена пък се разиграваше безцелно.

На този етап е прибързано да се мисли за Копенхаген. Още не е свършена работата с Адмира. Има реванш в Австрия, а във футбола сме виждали всякакви обрати. Да вкарат още два гола на Адмира и това е. След срещата в неделя задължително трябва да светне сигналната лампичка от гледна точка на подценяване. Концентрирано и целенасочено - така е необходимо да действа ЦСКА в Австрия.

Валентин Антов: От първи клас съм в ЦСКА, Ел Маестро е различен

Валентин Антов: От първи клас съм в ЦСКА, Ел Маестро е различен

"ЦСКА си е ЦСКА и играе на "Армията"

Като индивидуалности в ЦСКА на този етап мога да отлича Мауридеш и Десподов. Впечатленията от новия централен нападател са положителни. Момчето се справя добре, но не би било излишно да свали още два-три килограма. Малко едричък ми се струва, а е способен да стане още по-пъргав. Няма как обаче да не се отчете, че вижда играта, умее да разпределя топката, участва в изграждането на голови положения, бори се добре с глава във въздуха, държи съперника под напрежение, има присъствие на терена. С две думи - харесва ми. Показва, че е способен да замести Каранга.

Що се отнася до Десподов - и той се справя на ниво, особено срещу Адмира. Само да не си вирва носа. Ако продължава така, ще направи нещо сериозно. От него вече се очаква да е водеща фигура в ЦСКА. Да прави постоянно силни изяви. Има качествата, казвал съм го и преди, дадено му е отгоре. Може да играе голям футбол, въпросът е да бъде сериозен и да не се отпуска.

Букмейкърите нямат съмнение, че ЦСКА ще елиминира Адмира

Букмейкърите нямат съмнение, че ЦСКА ще елиминира Адмира

Копенхаген продължава да гази в шампионата

Чорбаджийски ми хареса срещу Адмира, когато беше в двойка с Перейра. Може би като е с Бодуров, малко се отпуска. Ясно е, че Божидар трябва да е внимателен, когато изнася топката. Човек трябва да прави каквото му е по възможностите.

Да не подминаваме и наказанията на Малинов и Бодуров. Това трябва да им е обеца на ухото. Не може да се държат по този начин. Малинов доста често си изпуска нервите. А това само го разконцентрира и му пречи. Играй си играта и това е. Не ги одобрявам тези неща. Двамата определено ще липсват в първия мач с Копенхаген, но сами са си виновни", каза Паро пред "Тема Спорт".

Гриша Ганчев и легенди на ЦСКА потеглят с отбора към Австрия

Гриша Ганчев и легенди на ЦСКА потеглят с отбора към Австрия

С тима ще летят и други популярни фигури