Черно море се притесни за Даниел Димов. Капитанът бе започнал да тренира пълноценно и тъкмо когато навлизаше в добро физическо състояние, отново е почувствал болки в ахилеса. Поради тази причина от няколко дни Димов тренира на облекчен режим, като прегледът е показал, че не става дума за нещо сериозно и през другата седмица универсалният футболист трябва да увеличи натоварванията.

Както е известно, заради кошмарната контузия в глезена през есента Даниел Димов записа само няколко игрови минути в последния двубой с Локомотив (Пловдив) в турнира за Купата на България.

Илиан Илиев няма да форсира завръщането на ветерана в игра и ще бъде внимателен с него, но индикациите са, че той ще играе в последните контроли и ще е готов почти на 100% за първия пролетен кръг и мача срещу Левски.

Напролет Даниел Димов, който в събота навършва 34 години, ще бъде използван основно в сърцето на отбраната и само ако се наложи като опорен халф, където също е силен,припомня "Мач Телеграф".

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: Илиан Илиев е най-добрият треньор в България, Черно море заслужава да бъде в по-предни позиции

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: Илиан Илиев е най-добрият треньор в България, Черно море заслужава да бъде в по-предни позиции

"Надявам се да победим Левски в Търново"