Черно море няма да може да разчита на петима от основните си футболисти за предстоящото гостуване на Ботев. Срещата ще се играе в събота от 15:00 часа в Пловдив.

Илиан Илиев за Ивайло Стоянов: Надявам се в бъдеще да не се срещаме с този съдия

Илиан Илиев за Ивайло Стоянов: Надявам се в бъдеще да не се срещаме с този съдия

Наставникът коментира в интервю мача с Левски

Заради наказания срещата с "канарчетата" пропускат Даниел Димов, който е глобен  с 1000 лева, Виктор Попов (има глоба от 250 лева), Патрик Андраде (с глоба от 1000 лева), Мартин Минчев (с глоба от 1000 лева) и Исмаил Иса (с две глоби на стойност 3250 лева). Всички те получиха картони в срещата с Левски.

Трябва да се отбележи, че три от картоните бяха при спряла игра. Патрик беше санкциониран от главния съдия заради радостта си след гола на Курьор. Халфът на "моряците" отиде при агитката на варненци, но така и не стана ясно с какво провокира рефера да бъде санкциониран. Мартин Минчев получи жълт картон заради свалената фланелка след гола в 94-ата минута. Капитанът Даниел Димов видя картона с жълт цвят заради поисканото обяснение от главния рефер за изгонването на Исмаил Иса. Отделно официалното предупреждение на Виктор Попов беше заради безобиден фаул на тъча около централната линия.

Снимка 468102

Източник: LAP.bg

Патрик Андраде е наказан за два мача заради натрупани 9 жълти картони, което означава, че той няма да може да вземе участие и в срещата с Царско село във Варна на 6 март от 17:30 часа.

Исмаил Иса е наказан за един мач заради натрупани жълти картони, а отделно за директния червен картон в мача с Левски е получил наказание от още две срещи и глоба в размер на 3000 лева. Така нападателят ще пропусне срещите с Ботев (Пловдив), Царско село и Берое.

Снимка 468101

Източник: LAP.bg

Така ситуацията пред Илиан Илиев става доста тежка в последните срещи от редовния сезон, в които няма да може да разчита на най-опитните си играчи. На всичкото отгоре и самият наставник няма да може да ръководи срещата от скамейката заради наказание.