Ръководството на Челси подкрепя мениджъра на тима Греъм Потър засега, но предстоящите мачове може да променят това, съобщава журналистът Фабрицио Романо.

Шефовете на "сините" от Лондон, заедно със специалиста, се опитват да разберат защо тимът не се справя. Това се отнася не само за резултатите, но и за цялостното ниво на играта, работата в тренировките и отношенията с някои играчи. Ръководството не просто подкрепя Греъм, но и се опитва да разбере какво е довело до настоящата ситуация.

Натискът върху Потър нараства. В момента Челси не преговаря с други мениджъри. Шефовете искат да знаят със сигурност, че позицията на клуба ще се промени драстично в предстоящите мачове с Лийдс и Борусия (Дортмунд).

Сега треньорът е подкрепен, но ръководството иска Челси да започне да постига резултати в близко бъдеще. Ако това не се случи, тогава позицията на лондонските шефове за бъдещето на Потър може да се промени.

Отново спрягат Луис Енрике за Челси

Отново спрягат Луис Енрике за Челси

Спецът беше уволнен от националния отбор на Испания след отпадането на тима от Световното първенство през 2022 г. от Мароко на 1/8-финалите