Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола увери, че няма желание отборът му да има късмет в утрешния реванш с Реал Мадрид от полуфиналите на Шампионската лига, тъй като испанецът предпочита тимът, който отиде на финал, да го е заслужил с представянето си на терена.

УЕФА обяви окончателно къде ще се играе финалът в Шампионската лига

УЕФА обяви окончателно къде ще се играе финалът в Шампионската лига

Остава в Истанбул

"Това може би е един от най-важните мачове, не можем да го отречем. Така е заради турнира, заради съперника, заради много неща. Аз обаче казах на играчите да го изживеят като огромна възможност, да се насладят на момента. Невероятни късметлии сме, че сме тук и всичко е в нашите ръце. Всичко зависи от нас. Това е истинско щастие. Не е нужно да правим нещо изключително. Просто трябва да бъдем себе си и да спечелим един мач, за да стигнем до финала. Имаме невероятно усещане. Каквото и да се случи, искам да благодаря и на играчите, и на феновете, че отново сме тук.

Няма да мисля прекалено много за утре, не се притеснявайте.

Емоциите ще бъдат налице и ще бъдат много екстремни. Ние имаме план за мача. Трябва да играем малко по-добре, отколкото го направихме преди седмица, така че трябва да коригираме някои неща. Те се изразяват в това да създаваме повече възможности за нашите нападатели и хората, които са в предни позиции, да отнемаме повече топката. Играем срещу Реал Мадрид на полуфинал на Шампионската лига. Уважаваме съперника, който е на-трудният, срещу когото се изправяхме в последните години. Това е предизвикателство и ние го приемаме".

Пеп Гуардиола се оплака от Евровизия

Пеп Гуардиола се оплака от Евровизия

Заради музикалния конкурс отборът му ще почива ден по-малко от Реал