Защитникът на Ливърпул - Анди Робъртсън остана изключително недоволен от организацията на финала на Шампионската лига в Париж.

"На приятеля ми казаха, че билетът е фалшив, но ви уверявам, че не е. Това е пълен провал. Хората просто се паникьосваха. Недопустимо е да се използва сълзотворен газ срещу феновете.

В резултат на това тази вечер беше ужасна за нашите фенове и техните семейства. Те чакаха различен финален мач. Шампионската лига трябва да бъде празник, но това не се случи. Не беше планирано мачът да се проведе тук и съм сигурен, че разследването ще даде оценка на подготовката за мача.

Съсипани сме. Това се случва, когато стигнете до финала и не спечелите. Честно казано, можехме да играем малко по-добре, особено през второто полувреме. Не започнахме много добре, те влязоха по-добре в мача. Реал има много опитен отбор, знаят как да печелят финали и го показаха".

От Ливърпул призоваха УЕФА за обстойно разследване

От Ливърпул призоваха УЕФА за обстойно разследване

"Ние сме изключително разочаровани от проблемите с влизането на стадиона и разрушаването на периметъра за сигурност, с които феновете на Ливърпул се сблъскаха тази вечер на Стад дьо Франс"