Българският нападател Николай Тодоров все още не е вкусил горчивината от допусната загуба, откакто се присъедини към шотландския Фолкърк в края на зимния трансферен прозорец. 

Плевенчанинът има богат опит в страната, тъй като е носил вече екипите на Хартс, Каудънбийт, Ливингстън и Куин ъф дъ Саут.

22-годишният играч е уверен в спасението на своя отбор, независимо че в момента се намира в "червената" зона на Чемпиъншипа.

Николай Тодоров и Фолкърк прескочиха "червената" зона в Шотландия

Николай Тодоров и Фолкърк прескочиха "червената" зона в Шотландия

Важна победа за отбора на българина

"Откакто се присъединих към Фолкърк не сме допуснали загуба - имаме две победи и едно равенство. Непобедени сме през 2019 година. Както вече е известно, в отбора има много положителни промени и съм наистина щастлив, че съм тук. 

От всички останали отбори в първенството, ние сме единствените с най-много събрани точки в последните шест мача. Напълно нормално, това доста приповдига настроението в съблекалнята. Нямах проблем с адаптацията, тъй като познавам повечето момчета от предишните ми престои в Шотландия и бързо свикнах с колектива. 

Снимка 405723

Източник: Фейсбук

Откакто съм тук, съм взел участие във всяка една среща и се надявам, че много скоро ще започна да играя все по-редовно. Още преди да подпиша ми беше казано, че ще имам своята роля, която трябва да изиграя, затова съм спокоен и се чувствам добре. Както вече казах, имам страхотни съотборници и прогресът вече се усеща", сподели Ники пред ТОПСПОРТ.

Николай Тодоров: Готов съм да дам всичко от себе си за Фолкърк

Николай Тодоров: Готов съм да дам всичко от себе си за Фолкърк

"Щастлив съм от трансфера си тук"