Защитникът на Академия Пушкаш Камен Хаджиев обяви, че ситуацията в Унгария всеки ден се подобрява. Местното първенство ще се поднови официално на 31 май.

"Ситуацията в Унгария се нормализира. Преди няколко седмици започнахме да тренираме на групи, а от 2 седмици вече сме всички заедно. Нещата се подобряват с всеки ден. Очакваме започването на първенството. Тази седмица започват мачовете за Купата, а първенството започва официално от 31 май", заяви Хаджиев пред "Дарик".

"За момента никой не говори за мача България - Унгария. Той е важен и за двата тима, но темата сега е коронавируса. Още не съм говорил с националния селекционер Георги Дерменджиев. През цялото време си бях в Унгария, в Бъдапеща. Имахме програма, която да спазваме. Нямаше как да се прибера в България".

"Все още не съм излизал по улиците на града. Няма строги мерки, но навсякъде има дезинфектанти за ръце. Надявам се да сме във формата, в която бяхме в последните мачове. Дано почивката не ни се отрази и да завършим възможно най-напред в класирането", обясни Хаджиев.

Левски следи ситуацията с Камен Хаджиев

Левски следи защитник от първенството на Унгария

Камен Хаджиев попада в трансферните планове на "сините"