Димитър Бербатов разкри, че не само мисли за треньорска кариера, но вече "работи по въпроса".

Ето какво заяви нападателят пред индийските медии:

"Истината е, че всеки футболист мисли, че може да е треньор. Но не много успяват. Малко стават наистина добри треньори.

Ще излъжа, ако кажа, че не мисля за това. Вече стартирах. Ако започна с треньорството, това ще е ново начало за мен. Тогава ще трябва да се доказвам отначало.

Засега искам да играя още, а после ще имам други опции. Както казах футболистите мислят за треньорството. Това е предизвикателство, което е в списъка ми.

Имам добри приятели, които са треньори. Знам, че стресът е голям. Трябва да си много концентриран. Ще видим какво ми готви бъдещето, но не още", коментира Димитър Бербатов.

Митко Бербатов извън терените за 20 дни

Стана ясно състоянието на Димитър Бербатов

Завръща се за мача срещу Бенгалуру на 31 декември

"Не е важно, че не вкарваме много голове. И 1:0 значи три точки. Играем срещу стойностни отбори. Накрая отборът, който прави по-малко грешки, побеждава.

Времената в Манчестър Юнайтед бяха различни. Футболът се развива и дори за година нещата се променят. В Юнайтед имахме страхотен отбор със страхотни играчи.

Бих искал да играя с Шави, Меси, Иниеста. Би било чудесно. Обичам, когато гледам футбол да виждам Иниеста с топката. Тогава знаеш, че това е футбол. Харесвам Иниеста дори повече от Меси и Роналдо понякога. Защото той твори, създава възможности за другите, а не обича да е под светлините на прожекторите", добави Бербатов.

Снимка 312306