Бившият играч на Левски - Даниел Димов разкри пред ТОПСПОРТ причините, заради които прекрати едностранно договора си с турския Манисаспор.

Той напуска по вина на клуба, заради забавяне на няколко поредни заплати. Припомняме, че въпросният тим се намира в сериозна финансова криза и към днешна дата е на предпоследно място във втория ешелон на южната ни съседка.

Димов заяви, че вече е свободен агент и е в очакване на нови футболни предизвикателства. Поне на този етап, за него завръщане в нашата Първа лига, не стои на дневен ред.

"Изиграх почти всички мачове за година и половина в Манисаспор. Вкарах седем гола и като цяло съм доволен. Оставам с добри спомени от отбора, но взех решение да разтрогна договора си едностранно, по вина на клуба. Причината е забавяне на заплатите с няколко месеца. Така че в момента съм свободен агент и в очакване на нови предизвикателства".

"На този етап, а и на тази футболна възраст, на която се намирам, все още ми се играе в чужбина. Ще видим какво ще стане", допълни Димов пред ТОПСПОРТ.

В кариерата си до този момент той е бранил цветовете на Черно море, Левски, Макаби Петах Тиква, Денизлиспор и Манисаспор.

Даниел Димов пред ТОПСПОРТ: В Левски имах много хубави моменти, националният отбор ми е голяма болка и мечта

Даниел Димов пред ТОПСПОРТ: В Левски имах много хубави моменти, националният отбор ми е голяма болка и мечта

"Във футбола невинаги получаваш това, за което се бориш и заслужаваш"