Тайсън Фюри ще се изправи срещу Дилиън Уайт в защита на световната си титла в тежка категория на WBC. Това обяви шефът на организацията Маурисио Сюлейман. Двамата получиха 30 дни, за да се разберат относно детайлите за провеждане на сблъсъка, който трябва да се състои през пролетта на следващата година.

Анди Руис: Бих се бил с Уайлдър

Анди Руис: Бих се бил с Уайлдър

"Ще се получи невероятен мач"

Вече се появи и фаворит за организиране на двубоя. Става въпрос за "Принсипалити Стейдиъм" в Кардиф. Съоръжението е с капацитет от близо 70 хиляди места, които почти сигурно ще бъдат запълнени, предвид огромния интерес, който Краля на циганите предизвиква с всеки един свой сблъсък. При това положение вече е ясно, че Тайсън няма да може да проведе обединителен мач за всички титли през пролетта с Александър Усик. Това означава, че украинецът ще брани поясите на WBA, WBO, IBF и IBO в реванш с Антъни Джошуа.

В същото време три величия - Рой Джоунс-младши, Мигел Кото и Джеймс Тони, оглавиха "Клас 2022" на Залата на славата на международния бокс в Ню Йорк. Заедно с тях във випуска ще влязат и ХолиХолм, която се превърна в суперзвезда в октагона на UFC, както и германската легенда при дамите Реджина Халмич. Церемонията ще се състои през юни, когато в Залата на славата ще влязат още випуски 2020 и 2021, които бяха отложени заради пандемията от коронавирус.

Раздор в отношенията между Джошуа и Еди Хърн?

Раздор в отношенията между Джошуа и Еди Хърн?

"Не се притеснявайте, общуваме си всеки ден"