Световният шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще се завърне на ринга, въпреки че обяви, че се отказва от спорта след победата си над Дилиан Уайт по-рано тази година. Това обяви промоутърът на Циганския крал и бос на Топ Ранк Боб Аръм.

Един от най-опитните и влиятелни промоутъри в света на бокса е убеден, че Фюри отново ще се качи на ринга, стига да получи достатъчно добра оферта.

"Тайсън Фюри е извън спорта и ще остане извън спорта, докато не му предложим достатъчно голямо събитие, което ще го накара да се върне в спорта", заяви Аръм. Новината бе потвърдена и от друг представител на Топ Ранк Тод Дюбоф.

"Тайсън все още не е решил какво ще прави, но очевидно победителят от реванша между Усик и Джошуа е нещо, което може да го върне на ринга. Може да бъде и нещо друго, например Франсис Нгану", коментира Дюбоф. "

Той достигна своя Еверест с победата над Уайт пред 94 хиляди зрители на "Уембли" и само той знае какво може да го мотивира да се върне. Но той е спортист и като всеки друг атлет иска да блести, докато е на върха на възможностите си. Надявам се, че той ще изпита това желание да се боксира отново, но това решение си е негово", добави той.

Дионтей Уайлдър няма намерение да спира с бокса

Дионтей Уайлдър няма намерение да спира с бокса

Американецът загуби последните си две срещи от британеца Тайсън Фюри