Кубрат Пулев смята, че любовта движи нещата в живота. Българският нокаутьор сподели това в голямото интервю, което даде в предаването "Тази сутрин" на телевизия БТВ:

Кубрат Пулев: По-добре, че загубих от Владимир Кличко, иначе щях да съм прекалено голям

Кубрат Пулев: По-добре, че загубих от Владимир Кличко, иначе щях да съм прекалено голям

Българският боксьор даде много интересно интервю пред БТВ

"Любовта не е лесно нещо, но е движещата сила в нашия живот. Ще видим как ще се наредят нещата. С Андреа се разделихме, но не се знае нищо. Продължаваме напред и вярваме в хубавото бъдеще.

Аз съм шегаджия, но понякога хората не разбират моите шеги. Трябва да си ги премервам. Имаше разни специалисти, които очакваха Джени Суши да ми вземе 1 милион, да ми източи парите... Това са глупости. Не съм убил човек, това е просто една целувка.

Справедливостта възтържествува. Знам, че не беше правилно. В България се целуваме за здрасти и чао, в Европа като цяло е по-различно от Щатите. Не очаквам по-нататъшно развитие. Беше интересно за хората - вместо да гледат сапунени сериали, гледаха ситуация от истинския живот. Вярно - на мой гръб, но...

В един момент Джени спря да си вдига телефона - както беше с нас на парти, както цяла нощ яде и пи за наша сметка. Сега пак вдига на хората от моя екип. Изводът е, че преди да целунеш, трябва да попиташ. Но става доста сухо и дървено - прощавай, мога ли да те целуна... Това е положението в съвременния свят. Невинаги можеш да усетиш какво чувстват другият човек", сподели разсъжденията си Кобрата.