Претендентът за световната титла в тежка категория Кубрат Пулев се радва на изключително голям интерес в в щата Калифорния. Българинът ще се боксира на 9 ноември в град Фресно срещу бившия затворник Райдъл Букър. Спектакълът ще се проведе на бейзболния стадион, който е с капацитет 10,500 зрители. Една четвърт от билетите са вече разграбени от феновете.

Цветозар Кючуков-Нинджата сменя Богдан Шумаров на SENSHI 4

Цветозар Кючуков-Нинджата сменя Богдан Шумаров на SENSHI 4

Осмият титаничен сблъсък на бойното шоу ще е между Нинджата и финалистът от Tatneft Сулиман Косумов

Най-скъпите и най-хубави места, които са в близост до ринга вече са заети. Билетите за тях струват 138 долара. Все още има свободни талони, но за малко по-страничните зони до самия ринг.

Най-евтините пропуски са на стойност 29 долара, но те са сравнително далече от мястото на боя. Въпреки това интерес и към тях също не липсва. Мачът е подгряващ за срещата между Джамел Херинг и Ламонт Роуч, които ще се бият за титлата в лека категория на WBO. Все още не е ясен броят на двубоите за цялата гала, която ще стартира в 15:00 часа местно време (03:00 часа през нощта българско време).

В предишния мач на Пулев в САЩ, който се проведе зала "Хангара" в Коста Меса, Калифорния, българинът беше подкрепен от хиляди българи, които съпреживяха с него победната му битка с румънеца Богдан Дину. Сега Кобрата очаква отново да има много родни фенове по трибуните.