Кубрат Пулев коментира предстоящия двубой с Антъни Джошуа за световните титли по бокс в тежка категория. Кобрата уточни, че все още се водят преговори с представителите на британеца сблъсъкът да бъде в Истанбул.

"Надяваме се да се случат нещата в Истанбул и да се проведе мачът на стадиона там, защото е най-близкият вариант до България и ще бъде горе-долу все едно сме тук.

Снимка 452688

Източник: LAP.bg

Мачът почти е договорен, аз се подготвям, предполагам, че и той се подготвя. Смятам, че е въпрос на време мачът да се състои. Договорите не са подписани, но има срок до края на месеца, в който трябва това да се случи", заяви пред БНТ Пулев.

Снимка 458382

Източник: LAP.bg

"Говорили сме с Еди Хърн, той каза, че е ок с Турция, с Истанбул. Естествено, нещата трябва да се договорят и ще стане факт. Ако случайно не се получат нещата в Истанбул и има някаква спънка, смятам, че може да бъде и в Саудитска Арабия.

Хърн: Нямаме време да се съобразяваме с Аръм и Пулев, интересуват ни големите имена

Хърн: Нямаме време да се съобразяваме с Аръм и Пулев, интересуват ни големите имена

"Пулев може да се бие за много пари и да приеме условията на Антъни, или да се бие с Адам Ковнацки за овакантена титла"

Самият Усик има договор за още един мач с Хърн, не мога да кажа какви са им плановете и какво им е в главите, но доколкото знам, ще играя с Джошуа, въпрос на време е мачът да се случи.

Смятам, че началото на май или краят на април е идеално време този мач да се случи. По мои изчисления, 90% това е вече факт", каза боксьорът пред БНТ.

Боб Аръм: Кубрат Пулев може да сложи край на кариерата на Антъни Джошуа

Аръм: Кубрат може да сложи край на кариерата на Джошуа

"Какво ще стане с британската мечта, ако тя катастрофира в мощните ръце на българина?"