Мениджърът Еди Хърн атакува словесно Кубрат Пулев. Импресариото представлява световния шампион Антъни Джошуа.

Хърн каза, че няма да чака дълго българина да приеме условията му за бой за световната титла на IBF. Според него, щабът на Кобрата има ограничено време да се съгласи на сделка, иначе Джошуа ще оваканти титлата си.

Боб Аръм: Пулев не е дебел като Руис и ще нокаутира Джошуа

Боб Аръм: Пулев не е дебел като Руис и ще нокаутира Джошуа

"Всички подценяват този българин"

"Антъни ще освободи тези два колана, ако не се стигне до съгласие. Голяма работа! Той пак ще е световен шампион, ще има отличието в WBA. Не мисля, че на него особено му пука за тези колани. И да ги оваканти, пак ще е най-добрият в категорията, пак ще е шампион и пак всеки ще иска да се бие с него.

Кубрат Пулев: Гордея се с всеки български успех

Кубрат Пулев: Гордея се с всеки български успех

"Гледам и подкрепям всички наши спортисти"

С Боб Аръм се преговаря трудно. Дори и да се стигне до разговори с неговия човек Пулев, той може изведнъж да се врътне и да каже: "Аз не харесвам Еди Хърн и не съм съгласен с условията му". Наистина с него трудно се постигат сделки понякога.

Пулев може да се окаже изправен пред сериозна дилема. Или да се бие за много пари и да приеме условията на Антъни, или да се бие с Адам Ковнацки за овакантена титла за общ хонорар за двамата от не повече от 1 млн. долара. Голяма е вероятността Пулев да загуби и от двамата, така че трябва да си помисли сериозно. При всички положения, нашата цел е Джошуа да се бие с Уайлдър и другите големи имена, така че нямаме време да се съобразяваме с всеки", заяви Хърн.

Боят Кубрат Пулев - Антъни Джошуа все по-сигурен

Боят Кубрат Пулев - Антъни Джошуа все по-сигурен

Олександър Усик ще се бие през март в Дерек Чисора