Антъни Джошуа сподели своето огромно нетърпение относно евентуален двубой с Тайсън Фюри за прозвището абсолютен световен шампион в тежка категория. Ей Джей за пореден път обяви, че на този етап негова битка с Дионтей Уайлдър е почти невъзможна.

"Това би било огромен двубой, с удоволствие бих участвал в него. Мисля, че Фюри победи Уайлдър и ще е невероятно двама британски боксьори да се бият, за да обединят всичките пояси. В очите на много хора Фюри е шампион и дори да няма в момента колан, той е в топ 3 и ще бъде невероятно".

"Уайлдър явно си е мислел, че битката с Фюри ще е лесна, заради тригодишното му отсъствие. Тайсън обаче е много талантлив и го показа с боксовите си умения".

"Уайлдър има други опции в момента и се интересува от други съперници, а ми се струва, че за да има такива претенции, трябва да държи поне един пояс, защото аз имам останалите. Офертата ни беше страхотна, но той предпочете други битки и аз също трябва да поема по друг път в момента, така че го изчаквам", коментира Джошуа, цитиран от Sky Sports.

Еди Хърн не предвижда скоро мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев

Еди Хърн не предвижда скоро мач Антъни Джошуа - Кубрат Пулев

Тази седмица ще стане известен следващият съперник на световния шампион