Точно 24,95 паунда за телевизионен абонамент за битката между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа ще трябва да плащат зрителите на сблъсъка.

Сумата е изравнен рекорд за pay-per-view за боксов двубой. Точно толкова трябваше да платят феновете реванша на Джошуа срещу бившия световен шампион Анди Руис.

Антъни Джошуа се завърна на световния боксов трон, край на приказката за Анди Руис
Обновена

Антъни Джошуа се завърна на световния боксов трон, край на приказката за Анди Руис

Британецът спечели с единодушно съдийско решение

Цената срещна неодобрението на зрителите, а причината не е само в личните финансови проблеми заради пандемията от COVID-19. Според тях битката с участието на Кобрата не е толкова атрактивна, колкото мача с Руис или евентуален предстоящ двубой между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

"Цената не я определяме ние, а телевизия "Скай Спортс". Няма увеличение спрямо мача с Анди Руис, въпреки че търпим загуби за милиони, тъй като няма да има публика на мача. На стадиона на Тотнъм, където Антъни Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев през лятото, щеше да има 70 000 зрители. Мисля, че цената е справедлива.

Феновете обаче трябва да са наясно, че ако се стигне до мач между Ей Джей и Тайсън Фюри, тогава ще има увеличение на абонамента. Очаквам да достигне до 29,95 паунда", коментира Еди Хърн.

Еди Хърн: Тотално унищожение! Това очаква Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа

Хърн предвиди: Тотално унищожение! Това очаква Пулев срещу Джошуа

"Отидох да се видя с Джошуа вчера, той изглеждаше невероятно"