Ръководството на Ботев (Враца) публикува съобщение, от което става ясно, че през настоящия сезон в Първа лига, новакът в елита няма да домакинства на "Христо Ботев", поне това няма да се случи на този етап.

Отборът ще играе мачовете си в Монтана.

Георги Кременлиев замени Локо (Пловдив) с Ботев (Враца)
Обновена

Георги Кременлиев замени Локо (Пловдив) с Ботев (Враца)

Бранителят не е останал доволен от статута си на резерва в "черно-белия" клуб

Вижте цялото съобщение на врачани, което публикуваме без редакторска намеса:

"Най-често задаваният въпрос във Враца през последния месец е къде ще домакинства Ботев (Враца) в Първа лига. След посещението на представители от БФС бе констатирано очевидното, че стадионът няма осветление. Бяха дадени и още 13 предписания, които ние изпълнихме.

Днес, докато очакваме потвърждение за дата и час на следващото посещение на лицензионната комисия, получихме мейл от БФС. В писмото се казва, че спортно-техническата комисия вече е решила, че ще домакинстваме в Монтана. Без да дойдат да проверят колко работа е свършена на стадион "Христо Ботев" във Враца.

Все още се надяваме, че до края на седмицата ще дойде и обещаната проверка от лицензионната комисия, която да отчете свършеното и да ни даде временно разрешение да играем във Враца до края на ремонта. Пълен стадион с над 10 000 души по трибуните е от полза на всички, нали?

Колеги от БФС, дайте футбол на хората във Враца!".

Сашо Ангелов: Ботев (Враца) расте всеки ден

Сашо Ангелов: Ботев (Враца) расте всеки ден

"Още сме зеленички"