"Дивият запад!", така кратко и ясно описа България бивш играч на Ботев Враца. Става въпрос за Антон Фасе, който в момента пише история с Кауно Жалгирис. Той разкри, че на пръв поглед всичко е изглеждало наред.

"Настаниха ме в апартамент в подножието на планината, всяка сутрин слънцето грееше прекрасно. Това доведе до серия от страхотни снимки. Не мога да кажа нищо лошо за отбора, както и за базата. Всичко обаче вървеше надолу. Бразилският ни треньор бе освободен и дойде българин (б.р. Ивайло Василев), с когото говорихме чрез преводач и това създаде проблеми", разказа той за "Elfvoetball", цитиран от "Мач Телеграф". Фасе обаче е изумен от гледката по време на двубоя Царско село и Локомотив Сф 1:1, когато Стойне Манолов нахлу и нападна Юсуф Яфа.

"Чудех се къде съм попаднал", призна той. Фасе къса с Ботев Враца по вина на клуба, който и до днес му дължи пари. Той обаче се сеща за друга случка.

"Бяхме на тренировъчен лагер в Албания. Изведнъж президентът на клуба изчезна. Според слуховете той е бил отвлечен от мафията. На следващия ден обаче отново беше при нас и се държеше така, сякаш нищо не се е случило", разкри "лалето".

В Ботев (Враца) не са взимали заплати от месец септември

В Ботев (Враца) не са взимали заплати от месец септември

Криза тресе отбора