Днешната звезда при победата на Ботев (Пловдив) над Витоша (Бистрица) с 3:0 - Тодор Неделев беше много доволен от първия си хеттрик с екипа на "канарчетата". 

Халфът коментира и предстоящия двубой с ЦСКА на "Армията", заявявайки, че със съотборниците му отиват да вземат нещо от този сблъсък.

Ботев (Пловдив) победи Витоша (Бистрица) с 3:0

Шоу с марка "Тодор Неделев" в Пловдив! Ботев е в Топ 4 след класика над Витоша!

Халфът блесна с хеттрик

"Беше ни трудно до първия гол. След това контролирахме абсолютно нещата на терена. За жалост изгониха наш човек при 2:0, но хубавото е, че успяхме да вкараме и трето попадение. След почивката нормално се дръпнахме малко назад. Добре е обаче, че не допуснахме гол. Вчера си говорихме с някои от момчетата, че все още нямам хеттрик за Ботев. Радвам се, че вече имам.

Гледам да подобрявам играта си във всеки мач. Радвам се, че вкарах, но за мен това не е най-важното. Важното е Ботев да върви нагоре. Отиваме на "Армията" да вземем нещо, знаете, че там се играе трудно. ЦСКА е един от най-добрите отбори в България. Пиргов няма да го има, Лъчо има травма, доколкото знам. Тежко ще е, но във всеки мач Ботев излиза за победа", коментира Неделев пред "Диема спорт".