Лъчезар Балтанов остана много доволен от победата на Ботев (Пловдив) над Берое с 4:1 в Битката за Тракия, която се игра по-рано днес.

Халфът на "канарчетата" сподели след мача, че със съотборниците му са се забавлявали на терена и се надява феновете да са останали доволни от видяното.

Ботев (Пловдив) победи Берое с 4:1

Ботев (Пд) е големият победител в Битката за Тракия след бой над Берое!

Антонио Вутов блесна с два гола

"Не е хубаво да се правят трагедии само от един мач. Все пак сезонът е дълъг. Всеки има право на слабо представяне. Надявам се нашият да е бил срещу Етър и оттук нататък да покажем същите игри като днес.

Ние сме добър отбор. Показвали сме го. Днес се получи много добре, възползвахме се от грешките на противника и се забавлявахме. Футболът е за забавление. Надявам се, че хората са останали доволни.

Не съм съгласен, че има спад в играта ми. Доказал съм, че съм футболист, който винаги се раздава. Ако играя слабо, ще изляза и ще го кажа. Това, че някой съчинява някакви неща, ми е много странно. Нека този, който го е написал, да излезе и да ми го каже в очите.

Николай Киров: Победата е важна, но не сме направили нещо велико

Николай Киров: Победата е важна, но не сме направили нещо велико

"Още от утре започваме да се готвим за дербито с Локо (Пд)"

Локомотив ни победи на наш терен и имаме да си връщаме. Мисля, че Ботев ще излезе краен победител", коментира Балтанов пред журналистите.