Наставникът на Ботев (Пловдив), Бруно Балтазар коментира паритета с Локомотив (София) при възобновяването на първенството. Двата отбора не се победиха и срещата завърши 0:0.

"Беше труден мач и не беше резултатът, който искахме. Мисля, че контролирахме през повечето време двубоя и опитахме да спечелим, но не се получи", започна специалистът.

Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на efbet Лига

Ботев (Пловдив) и Локомотив (София) подновиха шампионата с нулево равенство

Нулево равенство между двата отбора

"Паузата ни повлияя, след като доминирахме през първото полувреме. Искахме да продължим добре и през втората част, но ритъмът ни беше нарушен. Срещу Ботев (Враца) беше специфичен мач, защото Бароан и Неделев играха за пръв път.

Не играхме добре там, но днес беше по-добре. Искахме да доминираме и да пресираме, когато нямахме топката. Създадохме добри положения. В последните 10 минути се оголихме, но съм доволен от старанието и представянето. Показахме на терена това, върху което работихме".

Станислав Генчев: Беше трудно да се играе второто полувреме

Станислав Генчев: Беше трудно да се играе второто полувреме

Наставникът на "железничарите" остана доволен от състава си

"Не искам да се оплаквам за загуените играчи. Искам да намеря решения. Искам с тези играчи да печелим всеки един двубой. Новият стадион е важен за Ботев (Пловдив). Искаме пълен стадион и ентусиазирани фенове.

Разбирам напълно, че феновете не идват с удоволствие тук и е нормално развитието на клуба да минава през нов стадион. Ще се отправим към София за мача с ЦСКА със същата цел като днес - да спечелим", завърши наставника.

Ботев (Пловдив) обяви дългосрочно партньорство

Ботев (Пловдив) обяви дългосрочно партньорство

Клубът стартира партньорство с магазин за маркови парфюми и козметика