Ботев (Пловдив) стартира ново дългосрочно партньорство с онлайн магазина за маркови парфюми и козметика "Монна", съобщиха от клуба.

"Канарчетата" обявиха, че благодарение на новото партньорство част от стойността на направените поръчки в сайта на компанията ще отива към клуба, което означава, че с всяка направена поръчка от регистриран потребител с верифицирана сезонна карта или сканиран по един път QR-код от билет, феновете ще помагат на любимия си отбор.

"Юлиян Ненчев, основател и собственик на Монна, споделя: "За мен и Monna подкрепата на българския спорт е мисия. Спортът е едно от основните неща, необходими за развитието на всеки човек. Поради тази причина инициирахме разговори за подпомагане на спортните клубове в България. След няколко разговора с различни спортни клубове, Ботев Пловдив показаха умения и желание да развиват своето портфолио от партньори и полагат усилия за създаване на изключително успешен модел на работа. Поради тази причина партньорството ни с "жълто-черния" клуб е едно от приоритетните за нас".

Ботев (Пловдив) прати защитник в Крумовград до края на сезона

Ботев (Пловдив) прати защитник в Крумовград до края на сезона

Хуго Аззи е вторият футболист, който "канарчетата" изпращат под наем в Крумовград

Настоящото партньорство се базира на няколко основни елемента, сред които:

  • Притежателите на Клубни сезонни карти ще получат 10% постоянна отстъпка след направена регистрация и потвърдят своята карта през линк, който ще бъде разпространен от Клуба, както и от Monna.bg;
  • Приоритетно обслужване на феновете на Ботев Пловдив и предоставяне на безплатна консултация;
  • Специална отстъпка за феновете в размер на 10лв, която ще бъде достъпна след сканиране на отпечатания QR код върху билетите на домакинските срещи на клуба;
  • Брандирано съдържание в страницата на Monna.bg за феновете, които са регистрирани потребители, чрез верифицирана сезонна карта или сканиран поне 1 път QR код от билет;
  • Възможност за участие в томбола на всяка една домакинска среща след сканиране на QR кода върху билета;
  • Участие в игри с награди, предоставени от Monna.bg и Клуба през периода на партньорството.

Част от стойността на направените поръчки ще отива към Клуба, което означава, че с всяка направена поръчка от регистриран потребител с верифицирана сезонна карта или сканиран по 1 път QR код от билет, феновете помагат на любимия си отбор.

Клубът благодари на новия си партньор за възможността заедно да предоставят добавена стойност за всички Ботевисти. Екипът на Монна подхожда изключително професионално и със завидна отдаденост към това партньорство, за да продължи да поднася на феновете все повече и по-вълнуващи съвместни активации и за в бъдеще", съобщават "канарчетата" в официалния си сайт.

Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) получават по 16.5 милиона лева за стаидоните си?

Локомотив (Пловдив) и Ботев (Пловдив) получават по 16.5 милиона лева за стаидоните си?

Това ще е компромисният вариант да се завършат "Христо Ботев" и "Локомотив"