Президентът на БФС Борислав Михайлов е вдигнал мерника на шефа на съдиите Виктор Кашай само няколко месеца след като го назначи. Боби бил бесен на унгареца напоследък, разбра "Тема Спорт". Причината е, че Кашай почти не се вясвал в централата в Бояна. Нещо повече, унгарецът все по-рядко бил и в България, което вбесило легендарния вратар. А заплатата му не била никак малка.

Все по-често бившият рефер водил заседанията на поверената му комисия онлайн, вместо да събира членовете й на живо. СК обикновено заседава във вторник. Нарядите на няколко пъти са били изготвяни от помощника му и предишен шеф Костадин Гергинов. Реално към днешна дата Кашай имал по-скоро представителна функция, отколкото реално да прилага действия.

В БФС пък продължават с подготовката на конгреса в петък от 9:30 часа хотел "Маринела" в София. Както е известно, той няма да е изборен, а ще утвърди бюджет на централата и Изпълкома. Може да има и промени в някои от комисиите. Все още не е ясно кои и колко клуба ще се явят на събранието.

Радостин Василев: Не приемам Борислав Михайлов за президент на БФС, има ли основание - отнемаме им лиценза

Радостин Василев: Не приемам Борислав Михайлов за президент на БФС, има ли основание - отнемаме им лиценза

"Имат пряк финансов интерес да управляват тази институция"