Димитър Бербатов коментира пред "Дарик" събитията след днешния Изпълком. На него стана ясно, че Борислав Михайлов оттегля оставката си.

Михайлов: Починах си, беше ви скучно без мен... БФС е кристално чист, Бербатов да заповяда на редовния Конгрес

Михайлов: Починах си, беше ви скучно без мен... БФС е кристално чист, Бербатов да заповяда на редовния Конгрес

"Върнах се, за да стегнем редиците"

"Само ден след пресконференцията, която аз дадох, се връщат оставки - няма да има Конгрес. Намирисва на страх и паника. Чисто юридически имат своята правота, но морално...

По бързата процедура, може би беше най-бързият Изпълком в историята. Един ден след информацията, че аз, Стилиян Петров и Мартин Петров се кандидатираме се усеща лека паника. Беше очакван такъв ход. Продължаваме с нашата програма, отказване няма. Живот и здраве догодина да дойде Конгресът, всичко да мине добре, за да може той да бъде проведен по правилния начин, защото в миналото има и доста Конгреси, които са се провеждали по подмолен начин.

Емил Данчев: Нека Митко бъде внимателен за подводните камъни и прекалено добрите намерения

Данчев пред ТОПСПОРТ: Нека Митко бъде внимателен за подводните камъни и прекалено добрите намерения

"Важно е да се обгради с правилните хора, вярвам в него"

Ние продължаваме да действаме по нашия план с леко отлагане. Дано доживеем да дойде такъв Конгрес. Явно се тупкаше топката, за да дойде този ден като днешния.

Ние сме различни поколения, това си казва думата. Манталитет и начин на изказ. Ние също можем да бъдем агресивни и сигурно ще бъдем, но в момента имаме нашата програма и си я следваме. Хубаво е, че на моменти сме подценявани. Аз знам как сме се подготвили и на какво сме способни. Личи си това, че има "Абе, тия момчета къде са тръгнали". Аз слушам изказванията. Професори по всичкознание винаги ще има. "Там нямало футбол, еди-си-къде нямало футбол" Кой е виновен? Да направят.

Защо пък не?!

Защо пък не?!

Само с емоция няма да стане, но и без нея е невъзможно

Имало 350 клуба, които ги подкрепили. Аз да кажа ли, че има 400 клуба, които са ме подкрепили. Някъде не излиза сметката. В крайна сметка най-голямата истина е, че клубовете решават накрая. Всичко е в техните ръце. Те трябва да бъдат готови за тази промяна и да я искат. Доколкото съм запознат те са готови", каза Бербатов.