Преизбраният президент на БФС - Борислав Михайлов, даде пресконференция, в която коментира днешния ден, а също така обяви причините, поради които Наско Сираков и Гриша Ганчев няма да бъдат част от следващия Изпълком.

"Наско Сираков сам реши, че не иска да бъде включван. Това е негово решение, което аз уважавам и няма да влизам в полемики. Господин Ганчев пък от година и половина не е бил в Изпълкома. ЦСКА има хора в него - Лечков и Костадинов са футболисти на "червените", Вальо Михов е бил президент на клуба", каза Михайлов.

"Аз уважавам всички мои бивши колеги. След като хората след три мандата ни дават това доверие, значи си вършим работата. Трябва, разбира се, да работим още по-добре в много отношения. Не съм очаквал, че ще спечеля с такъв голям резултат, но победата е сладка. Целта ни е националният отбор да се класира за голямо първенство, юношите да продължат възходящото си развитие. Съобразно бюджета също така да помагаме на малките населени места с инфраструктира", добави шефът на БФС.

Борислав Михайлов след спечелените избори: В такъв момент човек може да се разплаче

Михайлов след големия успех: Мога да се разплача...

"Тази победа ми дава вяра, че с моя екип ще продължим да работим и да надграждаме"