Българският футболен съюз, както и президента на федерацията Борислав Михайлов пожелават успех на клубовете от всички нива на футбола ни през новия състезателен сезон 2022/2023 г. Първенството в Първа лига започва днес с мача между Ботев (Пловдив) и Хебър (Пазарджик).

"В тези трудни времена, в които не само спортът, но и цялото ни общество е изправено пред множество предизвикателства - не само икономически, но и социални, футболът продължава да е сред малкото неща, които ни обединяват като нация. Затова от сърце благодарим на всички членове на българското футболно семейство, че остават сплотени и всеотдайни и продължават да работят с цялата си енергия за любимата игра.

Гочето: Левски е основен конкурент на Лудогорец за титлата

Гочето: Левски е основен конкурент на Лудогорец за титлата

Ето какво още каза той

Убедени сме, че и през следващия сезон ще наблюдаваме атрактивни срещи под знака на феърплея, взаимното уважение и толерантност към съперници, съдии и запалянковци. В навечерието на своя 100-годишен юбилей Българският футболен съюз гарантира, че както винаги ще работи единствено и само за доброто на клубовете и за здравословната спортна конкуренция.

"Вярваме, че многобройните нови проекти и програми, които БФС усърдно развива, ще подвигнат още повече интереса към родния футболен продукт и сме сигурни, че позитивните тенденции в развитието на играта ще се усетят както от клубовете и футболистите, така и от милионите запалянковци у нас. Още веднъж желаем успех и много поводи за радост на клубовете ни и техните привърженици през сезон 2022/2023 г.!", се казва в обръщението на централата към отборите.

Любопитни имена попаднаха в новия УС на ПФЛ

Любопитни имена попаднаха в новия УС на ПФЛ

Вижте кои са те