Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов използва социалните мрежи, за да отправи важно съобщение към футболните клубове. Той заяви, че срокът за определяне на делегат за предстоящия Конгрес е 26-и февруари (понеделник).

"Обръщам се с нещо много важно към цялата футболна общественост, но най-вече към футболните клубове, които ще участват на Конгреса на 15-и март.

Бербатов: Обсъждаме нов формат на първенствата

Бербатов: Обсъждаме нов формат на първенствата

Той се срещна с клубове в Габрово

За да издигнете вашите кандидати, които да участват на Конгреса, футболните клубове трябва да получат нужните документи. Тези документи трябва да ги искате от областните и зоналните ръководители.

Ако вече са ви дадени - чудесно, ако не са ви дадени - отидете и потърсете областния и зоналния ръководител и първо го попитайте защо не са ви дадени тези документи и след това ги поискайте, тъй като срокът за издигане на делегат е 26-и февруари. Време няма!

Утре, може би, дори е последният ден, в който може да свикате Управителните съвети на клубовете си, за да изберете човека, който ще участва на Конгреса, тоест делегата", сподели той