Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов в момента дава пресконференция, заедно с хората от своя екип Стилиян Петров, Мартин Петров и Петър Величков. Бербатов призова Борислав Михайлов да оттегли кандидатурата си за президент на БФС, ако има морал.

"Учудващо за нас все още специалисти обявяват как не са видели програма, има и специален сайт. Казахме на пресконференция, показахме и на отборите. Да не се изказват лъжи, че нямало програма.

Все още нищо не знаем за конгреса. Единствено знаем, че има интегрална бюлетина, но само това. Нищо не се знае. Дали ще бъдем допуснати в залата. Правилата все още ги няма.

Ще има две охранителни фирми - една вън и една вътре. Защо са две фирми?

Целта е да покажем документите, които излизат. Все притеснителни неща. Най-нормалното нещо би би било. Ако един човек има морал трябва да си оттегли кандидатурата за президент. Виждате за какво става въпрос. Доста години назад. Ние следим с интерес и безпокойство какво ще бъде разкрито. Ние не плюем, ние показваме истината. Ние сме длъжни да кажем истината наред с нещата, които искаме да направим", каза Бербатов.

Никой не иска Боби и "оркестъра" му

Никой не иска Боби и "оркестъра" му

Време е за промяна!