Старши треньорът на Берое Николай Киров очаквано беше разочарован от поражението на състава му в последните минути от Хебър с 1:3. Наставникът поиска да се забравят последните два мача на тима и да мислят вече за предстоящия бараж със Спортист (Своге).

"Това не е само днес. Вече трети двубой губим точки така. Трябва да излезем по-бързо от тази ситуация. По-неприятното е това, което се случи в края на двубоя, тъй като изгубихме двама човека още за важния мач. Трябваше да сме в пълен състав за баража, но няма да се случи това. Възстановяваме се и започваме да се подготвяме за баража", започна Киров.

Хебър победи Берое с 3:1 в двбуой от 34-ия кръг на efbet лига

Какъв мач в Пазарджик! Хебър ще играе в елита, докато Берое отива на бараж

Така тимът от Пазарджик остава в елита на България, докато старозагорци ще играят бараж срещу Спортист (Своге) на 11 юни

"Калоян имаше здравословни проблеми, както и Тонислав не е тренирал. Наложи се да влезнат, стигнахме до попадение, но пак допуснахме гол извън редовното време, когато трябва да сме най-концентрирани. Явно съдбата ни е подготвила само лоши неща. Дано в последния двубой се случат по-добри неща", продължи наставникът на Берое.

"Когато си в пълен състав, никога не е добре. Няма смисъл да нападаме някого, че е допуснал грешка. Някой друг трябва да я поправи. Нужно е да забравим последните два двубоя и да се подготвим за баража, защото не познаваме съперника, даже не знаем къде ще се играе", добави той.

"Трябва да се подготвим по най-добрия начин. Трудна е задачата, но трябва да се справим. Във футбола няма лесни противници. Трябва да се концентрираме и да се справим в събота", завърши Николай Киров.

Героят за Хебър: Огромна радост за нас, връщам се в ЦСКА и се надявам  да захапя

Героят за Хебър: Огромна радост за нас, връщам се в ЦСКА и се надявам да захапя