Тестовете за коронавирус в Берое са отрицателни съобщават от клуба. Резултатите от пробите са станали ясни преди минути. 

"През тази седмица всички всички играчи на "Берое", треньорският състав, хората от спортния щаб и служителите на клуба по различно време бяха подложени на тестове за коронавирус COVID-19. Абсолютно всички проби, които бяха взети са отрицателни, стана ясно преди броени минути! Надяваме се занапред също да бъде така и отборът да води нормален тренировъчен процес, с който да се готви за предстоящите срещи.

Както е известно Министерството на младежта и спорта получи одобрение от Министерството на здравеопазването на план за организиране и провеждане на подготвителен период на професионалните футболисти. "Берое". Представителния отбор на клуба започва тренировъчен процес, при който се спазват всички необходими мерки за безопасност. Както е известно на тренировките няма да бъде допускана публика и заниманията ще бъдат закрити за хора, които не са пряко свързани с тренировъчния процес", пишат на официалния сайт на Берие.

Трите хикса е новият шеф на школата на Берое

Трите хикса е новият шеф на школата на Берое

Иван Цветанов до момента бе част от щаба на Херо