Байерн (Мюнхен) продължава подготовката си в Катар, а един от ръководителите на клуба Хасан Салихамиджич е оптимист, че футболистите са преодолели различните си степени на разочарование от Мондиал 2022 и ще се съсредоточат върху оставащата част от сезона.

Байерн тренира шест дни в Доха, където германските национали, включително Йозуа Кимих, Томас Мюлер и Джамал Мусиала, загубиха с 1:2 срещу Япония в груповата фаза на турнира.

Нидерландците Матайс де Лихт и Дейли Блинд отпаднаха след изпълнение на дузпи на четвъртфиналите срещу Аржентина, докато френските национали Кингсли Коман, Дайот Упамекано и Бенжамен Павар загубиха срещу Аржентина на финала след изпълнение на 11-метрови удари от бялата точка.

"Разбира се, че момчетата си спомниха за това. Проведохме няколко разговора с тях. Когато се върнеш в Байерн, е нещо различно. Момчетата имаха няколко седмици за почивка и сега се концентрират върху следващите си задачи. Участвалите на Мондиал 2022 са в добра форма", заяви Салихадиджич, цитиран от ДПА.

Директор на Борусия (Мьонхенгладбах) отсече: Няма да продаваме Ян Зомер на Байерн (Мюнхен)

Директор на Борусия (Мьонхенгладбах) отсече: Няма да продаваме Ян Зомер на Байерн (Мюнхен)

Въпреки медийните спекулации