Баскетболната ни звезда - Александър Везенков сподели разочарованието си, че получава лимитирани шансове за изява с екипа на гръцкия гранд Олимпиакос.

Към този момент националът ни се е примирил с ролята си в "червено-белия" клуб, но се надява, че с упорита работа, ще успее да се пребори за регулярно място в стартовата петица.

"Имахме две загуби от Панатинайкос този сезон - една в Евролигата и една в гръцкото първенство. Щастието ни сега е огромно. Изиграхме много добър мач, започвайки от защитата. Много сме радостни, че спечелихме този двубой, защото с тази победа излизаме на четвърта позиция и гледаме напред", споделя Везенков пред колегите от bTV.

"Чувствам се добре. Готов съм във всеки момент да вляза и да играя. Това е малко по-трудно, но се надявам да мога да го правя още по-добре за в бъдеще. Винаги на един играч му е мъчно, винаги един играч иска да играе, но мисля, че такава ми е ролята. Един играч има един шанс, друг има своите два, но трябва да съм винаги готов", коментира с широка усмивка своята ситуация в отбора Александър.

Александър Везенков с няколко минути при победа на Олимпиакос

Александър Везенков с няколко минути при победа на Олимпиакос

Родният национал хвана една борба за успеха над ПАОК