Президентът на баскетболния Левски Лукойл Тодор Стойков коментира спечеления турнир за Купата на  България. Столичани победиха големия си съперник Балкан без да оставят съмнение в превъзходството си:

Левски Лукойл спечели Купата след успех над Балкан във финала

Левски Лукойл спечели Купата след успех над Балкан във финала

"Сините" доминираха през цялото време на емоционалната среща в зала "Унверсиада"

"Всичко това беше заради феновете. Надявам се така да бъде и занапред, защото те го заслужават. Моето желание беше залата да е пълна догоре. Исках да сме домакин на купата, защото отдавна не е имало такова събитие в София. Всички, които искаха да видят финала, го видяха - имаше фенове и на двата отбора.

Левски Лукойл е на правилния път от близо две години и половина. Надявам се с подкрепата на феновете и със сериозна компания на Лукойл успехите да продължат и в шампионата.

Останалите три отбора от първата четворка са много силни и може да има изненади. Ако не работим по начина, по който трябва, ще губим. Аз обаче мисля, че треньорът и неговият екип се справиха с това да има пълна концентрация в целия турнир и показаха, че Левски Лукойл е най-добрият отбор.

Надявам се всичко да е минало нормално и всички, които са били в залата и пред телевизионните екрани да са видели, че в България баскетбол има и той може да върви нагоре. Говорих с г-н Златев по телефона и той каза, че е много щастлив и доволен от турнира", сподели Стойков пред BGbasket.com.