Гардът на Левски Лукойл Божидар Аврамов говори преди първото европейско препядствие пред "сините" - литовския Шяуляй в Шампионската лига.

"Мисля, че сме в добро настроение. Утре ще бъде дълъг ден, но ще имаме достатъчно време да си починем и да тренираме, а след това да играем срещу тях.

Гледахме видео на Шяуляй преди тренировката. Добри са в нападение и са корави в защита. Всички знаем, че литовската школа е с традиции, но се надявам, че ще ги победим.

Имахме достатъчно време, изиграхме няколко контроли, играхме мач за Суперкупата. Вижда се, че сме сработени с новите играчи. Опитваме се да намерим почивка между мачовете, има умора, за 10 дни трябва да изиграем 5-6 мача.

Доста висок отбор са като състезатели. Играят доста бързо. Мисля, че имат двама центрове по 215 сантиметра високи. Ако им спрем бързата атака и играем нашето си нападение, ще победим.

Не мога да кажа дали сме по-добри. Вие ще си даде отговор в следващите месеци. Трябва да се гради. Надявам се да бъдем по-добри от миналата година и да показваме по-добри резултати", сподели Аврамов. 

Миливое Мийович е четвъртото чуждестранно попълнение на Левски Лукойл

Миливое Мийович е четвъртото чуждестранно попълнение на Левски Лукойл

Тежкото крило ще помага в подкошието на близнаците Деян и Калоян Иванови