Неймар е готов да направи всичко необходимо, за да се завърне в Барселона, включително и да намали драстично заплатата си, съобщава "El Chiringuito". Каталунците имат желание да доведат бразилеца обратно на "Камп Ноу", но задачата не е никак лесна, особено с оглед на сериозните финансови затруднения заради пандемията.

Желанието на бразилеца също е да отиде отново в Барселона и той е готов да направи нужните компромиси и да се откаже от 15 милиона евро на година, за да заиграе отново на "Камп Ноу". В момента Неймар получава по 35 милиона на сезон в ПСЖ, но е склонен да намали възнаграждението си на 20 милиона.

Този ход може да улесни преговорите за трансфера на нападателя, но тепърва двата клуба има да уточняват още много детайли по сделката. От ПСЖ няма да пуснат лесно Неймар, за когото платиха 222 милиона евро на Барса. В същото време каталунците не могат да си позволят да извадят подобна сума в момента, като ще предложат размяна на играчи. Те са готови да включат Усман Дембеле и Антоан Гризман като част от сделката за бразилеца.

Иван Ракитич: Свикнал съм да виждам името си в трансферни спекулации

Иван Ракитич: Свикнал съм да виждам името си в трансферни спекулации

"Щастлив съм и това е най-важното"