Емили Русо, един от кандидатите за президент на Барселона, обеща да върне Неймар на "Камп Ноу". Той се закани също, ако бъде избран за президент на клуба, да преименува стадиона на "Камп Ноу - Лео Меси".

"Ние сме решени да върнем Неймар в Барселона и работим върху това. Понастоящем привличането на Неймар е неприемливо. Проучваме възможността да подпишем с него, когато договорът му с ПСЖ изтече. Следователно няма да плащаме трансферна цена. Трябва да водим преговори с набелязаните играчи. Работата трябва да се извършва с месеци.

Снимка 506768

Източник: UEFA.com

Бъдещето на Меси е в неговите ръце. Договорът му приключва през юни и той може да вземе решението дали ще напусне или ще остане. Ние ще се опитаме да разговаряме с него и да постигнем споразумение. Също така трябва да му признаем за финансовата ситуация, в която клубът се намира. Меси е жива легенда. Винаги съм казвал, че връзката между Меси и Барселона е нетленна. Меси е в клуба от 13-годишна възраст.

Куман: Такава Барселона искам да виждам

Куман: Такава Барселона искам да виждам

Нидерландецът поясни за Гризман

За мен е удоволствие да се представя на изборите. Вдъхновен съм от Кубала, Суарес, Кройф, Марадона, Стоичков. Те ни показват пътя. Ще обявим имената в нашия проект само, когато имаме разрешение", каза Русо.

Снимка 498441

Източник: LAP.bg