Литекс и Янтра не излъчиха победител в мач от 11-тия кръг на Втора лига. На градския стадион в Ловеч съперниците не стигнаха до попадение, завършвайки 0:0.

Янтра можеше да поведе в 9-ата минута. Тони Иванов стреля от 7-8 метра, но Божев демонстрира завиден рефлекс и успя да избие с крак.

В средата на първото полувреме гостите по чудо не откриха резултата. Петър Казаков подаде в наказателното поле към Валентин Цветанов, който от своя страна продължи за Тони Иванов. Последният засече от движение, но топката премина на сантиметри от дясната греда. В 34-ата минута Петър Казаков нанесе мощен удар извън наказателното поле. Даниел Младенов отклони пред вратарското поле, но Божев някак успя да избие.

В 62-ата минута Литекс имаше прекрасна възможност. Илиян Капитанов бе изведен сам срещу вратаря. Ударът му обаче премина покрай лявата греда. 5 минути по-късно играчът на мача Алекс Божев изби от самата голлиния изстрел на съперник от наказателното поле. В 87-ата минута Янтра можеше да стигне до победата. Шут на Даниел Младенов от 7-8 метра обаче мина над вратата и така двата отбора поделиха точките.