Председателят на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов разкри след контролата с Ботев (Враца), че бъдещето на клуба ще бъде решено на 13 ноември, когато ще се проведе Общо събрание.

Шефът на "червените" коментира и платената емблема на автентичния ЦСКА, след като вчера отборът от Първа лига със същото име заплати 8 милиона лева за нея.

"Хубав мач се получи. Радваме се, че се противопоставяме на отбор от Първа лига. Няма какво да коментираме събитията от последните дни. Ръководството на клуба все още няма позиция. Най-важното е, че има спазено обещание.

ЦСКА 1948 и Ботев (Враца) завършиха наравно 1:1

Без победител в контролата между ЦСКА 1948 и Ботев (Вр)

Спарингът се игра в село Герман

Нашият клуб е собственост на сдружение, което пък е собственост на да кажем на 200 човека. Ще свикаме общо събрание и ще решим как ще вървим напред. Ще изчакаме да видим. Интересни събития се случиха и преди четвъртък. Бих изчакал да видя какво ще се случи. Мисля, че общото събрание ще бъде на 13 ноември. Дотогава ще има яснота какво ще се случи.

Няма как да ни извадят от групата. Не искам да коментирам думите на други хора. Няма за какво да ни извадят. Спазваме всички правила, чисто правно няма как да ни извадят. Нека се съберем, не сме имали все още възможност да се съберем ръководството. Емблемата не променя нещата и това, че един отбор е създаден чрез сливането на други три. Има си УЕФА. Доколкото знам трябва да се платят и други задължения, за да стане клубът правоприемник. Нека не бързаме, нека нещата минат във времето. Има още неща да се случат. Нека нещата придобият завършен вид. Ще излезем с едно становище и решение след общото ни събрание", коментира Гьонов.

Шеф в ЦСКА 1948: Ние сме истинското ЦСКА

Шеф в ЦСКА 1948: Ние сме истинското ЦСКА

"Плащането на емблемата не променя нищо за нас"