Спринтьорката Ивет Лалова заяви, че ако Олимпийските игри в Токио се бяха провели по план, година по-рано, със сигурност е щяла да бъде в по-добра форма.

Лекоатлетката говори пред "Гонг" по време на 4-ото издание на турнира "Открий шампиона в теб", организиран от "Ивет Лалова Спринт Академи" и ММС. Надпреварата се проведе на Националния стадион "Васил Левски" в София с участието на над 300 деца.

"Ако олимпийските игри се бяха провели по план, година по-рано, със сигурност щях да съм в по-добра форма. Защото нямаше как да не ми се отрази тежката контузия, която получих през май.

Заминахме за Токио притеснени, без да знаем какво да очакваме, но нямаше големи изненади. А реално в олимпийското село имаше купон, както винаги, с танци и песни по улиците. Естествено, и ежедневни тестове, което обаче ни правеше по-спокойни. Имам много хубави спомени.

В личен план се надявам да продължа да се състезавам. Затова и не обявих отказване след Олимпиадата. Искам хубав и весел край с добро бягане. Не мога да си представя живота без тренировки, без бягане. Имам големи планове, готвят се големи неща и дано станат реалност", каза Лалова.

Кралицата в спринта приключи сезона с победа

Кралицата в спринта приключи сезона с победа

Илейн Томпсън ново рекордно време