Трима привърженици на "артилеристите" посетиха дома на Гранит Джака след мача с Кристъл Палас в неделя. Припомняме, че феновете на Арсенал освиркаха швейцареца при смяната му на въпросния мач, заради лошото му представяне, а той от своя страна отправи към тях обидни реплики и жестове, което вбеси още повече всички.

Снимка 450137

Източник: Twitter

След мача Емери призна:

"Сега не е моментът да коментирам това, защото първо искам да говоря с него и клуба. Но наистина, постъпката му не беше правилна".

Емери разжалва капитана Джака след скандала с феновете?

Емери разжалва капитана Джака след скандала с феновете?

Лентата може да бъде отнета от футболиста на Арсенал

Според Daily Mail, решението дали футболистът ще остане в клуба или не, ще бъде взето от самите футболисти, а не от мениджъра.

Междувременно, бившият нападател Дарън Бент вярва, че времето на Джака в Арсенал е приключило.

"Веднъж, щом кажеш на феновете "да се разкарат", съблечеш фланелката и се отправиш към тунела, всичко е свършило", каза той.

Снимка 450139

Източник: Twitter

"Не харесвам, когато феновете освиркват собствените си играчи, но когато имаш такава реакция, се поддаваш. Той също не е бил удовлетворен от представянето си. Но след реакцията му към публиката и дори към мениджъра, придружена със събличането на фланелката и влизането му в тунела, за мен няма връщане назад.

Да излезеш бавно е лошо, трябва бързо да излезеш от терена, но моментът, в който покажеш неуважение към фланелката - показваш неуважение към съотборниците си и всеки, свързан с клуба.

Това, което влошава ситуацията е, че той е капитан. Като капитан, ти си начело на всичко. Ако отборът ти не играе добре, ти първи поемаш критиките. Феновете никога няма да му простят за стореното", каза Бент.

Арсенал пропиля два гола аванс срещу Кристъл Палас

Арсенал пропиля два гола аванс срещу Кристъл Палас

Двубоят завърши 2:2