Днес в 17,45 часа на стадион "Васил Левски" ще се играе най-големият сблъсък в българския футбол ЦСКА - Левски. В този двубой е ясно, че прогнозите са много трудни и условни.

Независимо кой отбор в каква форма е, резултатът няма как да бъде предвиден. Точно и затова трудно можем да дадем обективен съвет на кой от двата отбора да заложите, имайки предвид много слабата форма и игра на Левски от началото на сезона, както и промените в ЦСКА в последните дни, които никой не знае как ще се отразят на отбора.

Затова пък ви предлагаме някои интересни залози с по-малко риск, на които можете да се доверите. Предвид фактът, че атаките на двата отбора са по-силните им звена, а защитите са направо отчайващи до момента през сезона, резонен изглежда залог "гол-гол". В повечето букмейкърски къщи той варира от 1,80 до 2,20, което е никак не лош коефициент.

За по-смелите е и залогът за над 2,5 гола в дербито. Такъв сценарий ни предложи последният сблъсък между двата тима на стадион "Георги Аспарухов" през февруари, спечелен от ЦСКА с 3:1. Все пак, дербитата в последните години, като изключим този двубой, не са толкова резултатни и този залоги изглежда рисков. За сметка на това, коефициентът надхвърля 2,5, което го прави доста примамлив.

Относно коефициентите за успех, в повечето букмейкърски къщи ставките са изравнени, или пък се дава лек превес на "армейците".