Ръководството на Пирин публикува важна информация относно неделния мач на отбора с ЦСКА. Преди, по време и след срещата, мерките в Благоевград ще бъдат засилени, тъй като двубоят е квалифициран като "рисков".

Гол на Радослав Кирилов донесе победа на Пирин срещу Дунав

Гол на Радослав Кирилов донесе победа на Пирин срещу Дунав

Мачът беше равностоен без много опасни положения

Ето и пълната информация на "орлетата":

"Утре, събота, от 13:00 ще се проведе редовната пресконференция на старши треньора на Пирин Милен Радуканов преди домакинството на ЦСКА, което е в неделя от 15:00 часа.

Във връзка с нормалното протичане на двубоя, преди, по време и след мача, той е квалифициран като рисков. Всички служебни и длъжностни лица са длъжни да носят обозначителни баджове, които ще бъдат проверявани. Достъпът до микс зоната пред административната сграда на стадиона ще бъде силно ограничен.

Касите на стадион "Христо Ботев" ще работят с удължено работно време, включително и в събота.

Работно време:

Събота: 09:00 - 12:00 и от 15:00 - 18:00.

Неделя: от 10:00

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 13:00, като за нормално и безпрепятствено преминаване призоваваме феновете на Пирин да заемат местата си възможно най-рано.

За привържениците на гостуващия отбор, в деня на мача ще работят две каси. Първата е на улица "Теменуга" (До Владишкото), втората е непосредствено до служебния вход на стадион "Христо Ботев".

Цената на билета за всички сектор е 6 лeвa".