Витоша (Бистрица) и Славия ще премерят сили в ранния двубой от неделната програма на Първа лига. По-големи апетити към победата имат гостите, които са устремени към местата в Топ 6. "Тигрите" на Коце Ангелов пък все още чакат своя исторически първи успех в елита.

Групата на Славия за гостуването на Витоша

Чико Цветанов попадна за сефте в групата на Славия

Загорчич избра своите футболисти

В предишния кръг отборът от Бистрица отстъпи с 0:1 на Пирин (Благоевград) и не се разписа за 13-и път от 22 мача. Днес се очаква Ангелов да заложи в предни позиции на Григор Долапчиев, а най-близо до него ще действа ветеранът Даниел Пеев.

Витоша (Бистрица) картотекира Николай Георгиев

Витоша картотекира млад вратар

Стражът ще се бори за титулярното място с Християн Василев

Славия вкара гол във всеки от последните си 5 шампионатни двубоя, но опази вратата си суха само в един от най-скорошните си 9 мача. Старши треньорът Златомир Загорчич ще чака попадения от привлечения от ЦСКА Милчо Ангелов, както и от офанзивното трио Галин Иванов, Иван Минчев и Ивайло Димитров.

Витоша (Бистрица) и Михаил Иванов се разделиха

Витоша и Мишо Иванов се разделиха

Стражът записа 12 мача за тима през настоящата кампания

Главен съдия на мача е Георги Димитров, с помощници Павлин Михайлов и Младен Маринов. Допълнителни асистент арбитри са Румен Христов и Никола Петров. Делегат на БФС е Никола Джугански, а съдийски наблюдател е Евгени Геров.

Антонис Стергиакис пред ТОПСПОРТ: Интересува ме само Славия, уча се от Георги Петков

Антонис Стергиакис пред ТОПСПОРТ: Интересува ме само Славия, уча се от Георги Петков

"Венци Стефанов е много добър човек, винаги може да разчиташ на него"