Днес се дава старт на новия сезон в Първа лига. Съдбата отреди още в дебютния кръг един срещу друг да се изправят ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА. Сблъскът между двата "червени" отбора е тази вечер от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". И за да е пълно шоуто, бяха допуснати фенове по стадионите.

ФК ЦСКА 1948 измина пътя от аматьорските групи до елита на България. "Червените" спечелиха Втора лига през миналия сезон, след като първенството бе прекратено заради пандемията от коронавирус. В същото време ЦСКА за пореден път ще се опита да детронира Лудогорец. Отборът на Стамен Белчев на пръв поглед е единственият конкурент на "орлите" през тази кампания. 

ЦСКА изпраща свой футболист в голям кошмар на Левски!

ЦСКА изпраща свой футболист в голям кошмар на Левски!

В Олимпия (Любляна) играе Роман Безяк

Враждата между феновете на двата "червени" отбора е свирепа. Двата лагера сипят тежки обиди и закани един към друг, така че срещата довечера ще бъде доста взривоопасна.

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков не може да разчита на контузения голмайстор Андон Гущеров, както и на новото попълнение Георги Русев.

Антов: Ние сме ЦСКА, утре бием!

Антов: Ние сме ЦСКА, утре бием!

"Подготвени сме!"

Очаква се на вратата на новакът да застане Даниел Наумов, а в защита пред него да играят Сашо Александров, Венцислав Василев, Димитър Пиргов и Димо Атанасов. В халфовата линия ще бъдат Серкан Юсеин и Ивайло Климентов. Васил Шопов ще влезе в ролята на плеймейкър, а по крилата ще нападат Галин Иванов и Даниел Младенов. На върха на атаката ще бъде Мартин Камбуров. 

ЦСКА няма проблеми около състава и Стамен Белчев ще може да избере най-доброто. Бусато ще бъде предпочетен пред Евтимов на вратата. В защита най-вероятно ще играят Иван Турицов, Валентин Антов, Юрген Матей и Брадли Мазику. Новите попълнения Амос Юга и Юнус Санкаре ще бъдат в средата на терена, а пред тях ще играе Тиаго. По крилата ще нападат Енрике Рафаел и Греъм Кери, а на върха на атаката ще бъде Соу.

Балъков: Питайте Гриша Ганчев дали има проблеми с мен

Балъков: Питайте Гриша Ганчев дали има проблеми с мен

"Излизаме само за победа"