Треньорът на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори пред медиите в Пресклуб "България". Ето какво каза специалистът, малко преди началото на надпреварата през новия сезон:

"Очаквам добър мач и победа. За футбола в България този дългоочакван мач се случи още в първия кръг. Не съм се замислял за провокации. Ние сме си свършили работата на тренировките. Погледнато отвън напрежението е огромно, но то е такова и за двата отбора. Аз нямам притеснения, ние нямаме какво да губим. Излизаме само за победа.

Снимка 491154

Източник: LAP.bg

Нормални са ни отношенията с г-н Гриша Ганчев. Аз съм работил в неговия клуб. Него трябва да го питате дали той има проблеми с мен, аз нямам. Той знае, че треньорската професия е такава, че понякога мога да бъда и противник.

От ФК ЦСКА 1948 намалиха цената на билетите за секторите зад вратите

От ФК ЦСКА 1948 намалиха цената на билетите за секторите зад вратите

Двубоят е утре вечер, на Националния стадион "Васил Левски"

Дали ще победя ЦСКА или Левски е без значение. Ние винаги даваме всичко от себе си. Не сме баба Ванга да предричаме какво ще стане. Ние сме се подготвили добре и ще се опитаме да реализираме това, което сме тренирали.

Докато има трансферен прозорец, винаги има възможност да има нови играчи.

Без фенове няма футбол. Това е едно добро решение за мен, като се абстрахираме от факта, че играем в по-специален мач и емоциите трябва да бъдат контролирани. Който твърди, че ЦСКА 1948 е еднодневка са провокации. Няма нищо, което да ми говори за такова нещо", заяви Балъков.