Владимир Николов сподели, че е имал много много силни болки по време на двубоя с финландския Перунган Поят (Рованиеми). Играещият старши-треньор на Левски се върна в Евротурнирите при загубата 1:3 в мача за "Челъндж Къп".

Левски тръгна със загуба в Европа

Левски тръгна със загуба в Европа

"Сините" загубиха от финландци

"Нападахме трагично. За съжаление, в този мач не успях да помогна на отбора по никакъв начин. И според мен това беше разликата между победата и поражението. Играх наистина, опитвах се, но за момента толкова са ми възможностите. Опитахме в началото на третия гейм Иван Панков, но от 4 докосвания 3 грешки направи момчето.

Не е готов след контузията и прецених, че е по-добре да се борим с това, което имаме, отколкото да рискуваме. Днес болките ми бяха много, много над прага ми на търпимост, който по принцип ми е голям. Трябва малко време, за да вляза във форма.

Сега трябва да се съберем с щаба и да си вадим изводите. Казано честно, и аз играх слабо, но очаквах от някои момчета повече. На тях, които са по 20 и няколко години, ако не им се играе в Европа, за какво да харчим пари? Аз да си чеша егото, че мога. Оставете малкото публика, на мен не ми хареса държанието в нашия отбор.

Много хора стояха на игрището все едно на сила и това ще бъде първото нещо, което ще коментираме в съблекалнята, защото така не става. Изиграхме един много добър мач преди 5 дни срещу Монтана, а този финландски отбор според мен е по-слаб от Монтана. Срещу Монтана имаше разигравания, хвърляния, емоции, а сега стояхме като наказани.

Не мога да си го обясня. Ако някой няма мотивация да играе в европейски турнир, по-добре да смени професията, да ходи да стане зидар, плочки да лепи, нещо от този род", каза още треньорът на "сините", завърши амбициозният наставник на "сините".