Цветан Соколов се включи заедно със 7-годишните си момчета Никола и Виктор семейния волейболен турнир, част от благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза". Голямата звезда на националния отбор на България се присъедини към един от отборите за един гейм, в който за първи път излезе на игрището заедно със синовете си. Цецо Соколов даваше и уроци на близнаците Никола и Виктор как да изпълняват начален удар. Разбира се, присъствието му зарадва всички участници във волейболния турнир с кауза.

За участниците имаше още една голяма, приятна изненада - личното присъствие на една от най-обичаните ни волейболистки Ева Янева. Тя подари на присъстващите в спортна зала "Левски София" не само усмивката си, но дари за томбола сред участващите в турнира своя фланелка, с която преди години стана шампионка на Китай.

Волейболният турнир в спортна зала "Левски София" и на новото външно игрище за волейбол в комплекса Garitage Park в непосредствена близост до залата се превърна в изключително приятен спортен празник с кауза, част от кампанията на фондация "Заедно в час".

Семейният турнир по волейбол, фитнес и CrossFit предизвикателства, хиляди изминати километри с тичане, каране на велосипед и ходене, танци, бебеносене в планината, участие на Витоша 100, кайтсърф и плуване в открити води, почистване на плаж и скачане с въже. Това са част от спортните предизвикателства, които тази година избраха участниците в благотворителната инициатива "Предизвикай се с кауза", за да подкрепят работата на фондация "Заедно в час" и достъпа до качествено образование на всяко дете.

Над 1000 души спортуваха за по-качествено образование в България по време на благотворителната инициативата. За втора поредна година "Предизвикай се с кауза" обедини любители на спорта, популярни личности и компании да спортуват за каузата. Второто издание на "Предизвикай се с кауза" успя да набере близо 35,000 лв., които ще бъдат инвестирани в обучения на учители по програмите на "Заедно в час" - "Нов път в преподаването" и "Училища за пример".

България U17 допусна две загуби от Италия в контроли

България U17 допусна две загуби от Италия в контроли

Днес предстои трета приятелска среща